Hernyák Kristóf: Járt ösvények

fotókiállítás
megtekinthető a fesztivál ideje alatt a Sirály pincéjében

Az élet út, és van életút, de Únton Úttallan.

Mindezek után és mindenek előtt megjegyzendő, hogy a sorozat öt képet tartalmazott, az utolsó kép megérkezik, de mivel ebben sokan nem biztosak (ki vallási ki másegyéb alapon) köztük én se így nem volt maradása. Mint ahogy senkinek sincs. Ezért ugye az úton, vagy inkább unton levÉs?

Ezért jó a táj, mint olyan, mivel emberi léptékkel mérve állandónak tekinthető, képeken látható hegyek bizton állíthatom amikor meghalok, akkor is ugyanígy fognak kinézni, pár kis követ leszámítva, ha leszámíthatjuk. Vagy leszállíthatjuk, de az ugye nehéz, meg értelme se biztos hogy sok van. Meg hát hogy elhordjuk a hegyet, oda valahogy fel kell jutni, egy ösvényen, hisz ha alulról kezdjük el ránk omlik. Felérve, onnét fentről nézve lehet hogy nem indul vissza terhével, hogy az utána jövőknek annyival is kisebb legyen a hegy.

Végigmegyünk, végig megyünk.

A négy kép négy típusú ösvény, négy olyan, amiről bizton állítható, hogy ki van taposva, és gyanítom hogy tovább fog mélyülni, mint ahogy a táj, a természet is egy jó darabig mutatja meg magán őket.

Tájkép és életkép, egyben. Élő táj, tájtól él, éltől fáj.

Akinek hiánya támad a megérkezés képét illetőleg, érkezzen meg.

Fluktuál
Nyelv: latin
ingadozik, hullámzik; gyorsan (szabálytalanul) változik
Válogatott képek az utóbbi egy évből. Mi minden foglalkoztat, egy országos élelmiszerüzletláncon kívül.
Nem volt egyszerű.
Egyik sem.

Önéletrajz
1987 augusztus 10.
2006 ban érettségiztem a Szabadhegyi Közoktatási Központban, Győr városában
Itt kezdett el érdekelni a fotográfia, itt kaptam fényképezõgépet először a kezembe a 10. osztály elején Ábel Rezső tanáromtól és azóta is barátomtól és munkatársamtól.
Érettségi után felvétezitem és felvételt nyertem a Kaposvári Egyetem Művészeti Főiskolai Karának fotóriporter és képszerkesztő szakára, ahol jelenleg is tanulok, második éve.
Igyekszem.

Halálának időpontja ismeretlen.

Nincsenek megjegyzések: