Kvázi Kollektíva: Fantom revü

varieté, 50 perc
március 16. vasárnap, 21.00 - ELMARAD

játsszák: Bakajsza Gábor, Barna Gábor Botond, Gyimesi Judit, Ignácz Ádám, Lehoczky Frigyes, Szabó Imola, Tr.Szabó György; zene: Ignácz Ádám; fény, hang: Téri Gáspár; támogató: Artus Stúdió; rendezte: Barna Gábor Botond


Az előadásról: „A revü akkor érdemli meg a nevét, ha egy technikai értelemben is mindenre képes színházban adják elő, hatalmas tánckarral, lehet százfős is, de aztán minden kislány egyforma magas, bombacsinos legyen, és hajszálra egyformán emelgesse a lábát is. A revünek világhírű zenéje legyen, a táncokat a világ legjobb koreográfusa tanítsa be, a ruhákat a világ legcsodálatosabb jelmeztervezője tervezze. A revü merő igény. […] A revü azt állítja, hogy a Föld a Paradicsom. Az est sztárja a Paradicsomi Éva, e minőségében a világ legszebb petesejtje, úgy néz ki, mint egy paradicsommadár harisnyakötőben, a kísérete pedig a Férfiak Kara, frakkos hímivarsejtek milliója, csupa Ádám, aki annak örül, hogy ott tolonghat a sztár körül, és felkérheti táncolni.” (Kornis Mihály)

Ezek után lássuk, kit rejt a jelmez, ki bújt el az álarc mögé!

A fellépőkről: A kollektíva tagjai több alkalommal dolgoztak már együtt különböző formációkban. A jelenlegi felállás 2007 nyarán jött létre.

Nincsenek megjegyzések: